18 MART 2013 YAY BURÇ YORUMU
Gökyüzü bugün, fevri çıkışlar sergilemekten, ani kararlar alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir. Sakinleşin, derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın ve öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sakinleşmeyi ne yaparsanız yapın başaramadıysanız bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın. Bugün iç dünyanıza yönelin. Kızgınlıklarınızı, kalbinizdeki yaraları, yaşadıklarınızı, yaşayacaklarınızı, yapmanız gerekenleri, sevdiklerinizi düşünün. Meditasyon ve dua ile ruhunuzu dinlendirin. Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin, onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın. Özel yaşamınıza ise beklemediğiniz insanlardan gördüğünüz davranışlar sizleri incitti. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve onlara karşı tavrınızı değiştirerek siz değişin.
Günün Olumlaması: Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını bu yüce sisteme havale ediyorum. Ben günü bolluğu, bereketi ve sevgisiyle bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.