18 MART 2013 AKREP BURÇ YORUMU
Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız, yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında da sürprizler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Akrep’ler, kıskançlık duygunuzu kontrol altına almalı, gereksiz tartışmalarla sevdiğiniz insanı üzmemelisiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Akrep’ler, bugün çocuk ya da çocuklarınızla ilgili konulardan dolayı ortak kararlar almanız gerekebilir. Sakin olun ve çocuklarınızın ilişkinizdeki problemden etkilenmesine sebep olacak kişi siz olmayın.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği, ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü, gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat, sana teşekkür ediyorum; yaşadıklarım, yaşatacakların, yoluma kattığın katacakların için.