Arama

Emilia Clarke - Tek Mesaj #2

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Mayıs 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Onu ejderhaların annesi, Westeros tahtının gerçek varisi olarak tanıdık. Emilia Clarke'i çok beğensek de aslında hakkında çok az şey biliyoruz.


İş kadını anne, ses mühendisi baba
1987 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Emilia'nın annesi bir iş kadınıydı, babası da tiyatrolarda ses mühendisi olarak çalışıyordu.

Eğitimli oyuncu
Clarke, alanında ün salmış Londra Tiyatro Merkezi'nde eğitim görürken çeşitli oyunlarda da rol aldı. Bu roller ona BBC'nin Doctors adlı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alma ve büyük TV çıkışını yapma olanağı sağladı.

Kimse onu tanımıyor
GQ dergisine yaptığı açıklamada Game Of Thrones'un şöhretine ve karekterinin dizinin en sevilen simalarında biri olmasına rağmen, kimsenin onu sokakta tanımadığını belirtti. ''Beni tanıyabilmeleri için dizinin ölümüne hayranı olmaları gerek'' dedi.

O bir müzisyen
Müzik alanındaki yetenekleri neredeyse oyunculuğunun önüne geçecek kadar kapsamlı olan Emilia şarkı söylüyor, piyano, flüt ve gitar çalabiliyor.

Girls hayranı
En sevdiği dizi Lena Dunham'ın bol ödüllü dizisi Girls. Clarke, ''Girls'te sokaktan geçen, önemsiz bir karekteri canlandırarak da olsa yer alabilmek için sağ kolumu verirdim'' diyor.


CNBC Mayıs 2013 dergi.......


Son düzenleyen perlina; 26 Şubat 2017 02:55
🌘 🚀