Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013       Mesaj #14
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MessageMe – Mesajlaşmanın Akıllı Adı!
MsXlabs.org

messageme indir arkadas ekleme

Akıllı telefonlarda telefonunuzun internet paketini kullanarak başka telefonlara mesajgönderebilen türlü programlar var. Bunlardan en popüler olanı kuşkusuz Whatsapp. Bu programlarla mesaj göndermek ücretsiz. Çünkü yalnızca internet bağlantınızı, çok düşük bir oranda kullanarak çalışıyor. Bu nedenle gsm operatörlerinin mesaj paketlerini almaya bile gerek kalmadan, sınırsız mesajlaşabiliyorsunuz.
MessageMe, akıllı telefonlardan sınırsız mesajlaşmanın yeni adı olarak çok yakın zamanda karşımıza çıktı. Whatsapp’ın Apple Store’da ücretli olması nedeniyle, ücretsiz olarak tanıtılan MessageMe uygulaması özellikle Iphone sahipleri için çok tercih edilecek gibi görünüyor. Zaten tanıtılmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, yüz binlerce kişinin kullanmaya başladığı belirtiliyor.
Bu program sayesinde, -sol yanda telefonumdan aldığım ekran görünüsünde de görebileceğiniz gibi- kişi listenizdeki arkadaşlarınıza normal metin mesajları göndermenin yanı sıra, konumunuzu bildirebilir; ses, video ve resim paylaşabilirsiniz. Bunların da ötesinde, telefonunuzun ekranına dokunarak yaratacağınız çizimleri anlık olarak karşınızdaki kişiye göndermeniz de MessageMe sayesinde artık mümkün. Uygulamanın kullanım arayüzünün oldukça sade ve işlevsel oluşu, popülerliğinin artmasında en büyük nedenlerden biri olarak gösterilebilir. Bunun yanında hem Iphone hem de Android telefonlarda kullanılabilecek olması, kullanıcı sayısını oldukça arttırıyor.Buradan indirebilirsiniz.


Son düzenleyen _EKSELANS_; 27 Haziran 2013 00:55