Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #1459

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1459
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Megaloman tanımlaması, sizin için eleştirel bir anlam taşımıyor gibi. Kendinizden bu denli doyumlu olmanız, bir çok kazanım sağladığı gibi, başka iddialı kişiliklerle sürtüşmelerin nedeni de olabiliyor. Bugünler içinde bazı tanışmalar sizin için oldukça anlamlı olabilir.

Aşk Yaşamı : Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Yeni bir gönül kayması iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor. Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor.

İş Yaşamı : Gerçekten öyle mi, şeklinde güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Para Durumu : Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor. Bu yolda aldığınız telkinlerde kötü niyet yok, ama sorumsuz bir rahatlık barındırdığı söylenebilir.

Dikkat : Sabrı çok zorlayan saplantılı ilişkilere katlanmak zorunda değilsiniz. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok., sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz.