Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1481

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1481
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Aşk yaşamı: Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Duygusal anlamda iki farklı duygu arasında kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Küçük sorunları içinizde büyütebilir ve kendinize dert edebilirsiniz. Ancak bazı sorunların çözümünü zamana bırakmayı bilmelisiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda hoşgörülü olmaya çalışmalısınız.

İş yaşamı: İş ortamınızda sizi kızdıracak gelişmeler yaşanabilir. Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortak bir iş yapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bazı anlaşmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli olmalısınız, açık yada gizli düşmanlıklar görme tehlikeniz olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz.

Para durumu: Maddi konularda gelirlerinizi arttırmaya çalışacaksınız ancak giderlerinizde de gözle görülür bir şekilde artış olabilecektir. Yeni bir yatırıma girmekten kaçınmalısınız.

Dikkat: Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.