Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013       Mesaj #4
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung, Galaxy S3 için Android 4.3′ü Test Etmeye Başladı!


Galaxy S3 Jelly Bean

Samsung cephesinden Android 4.3 ilk olarak Galaxy S4 Google Edition için ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu gelişme de “Samsung’un Galaxy S4’ün yanı sıra kimi modelleri için Android 4.3 hazırlıklarına başladığı” şeklinde değerlendirilmişti.Sponsorlu Bağlantılar
Süreç devam ederken Samsung Hindistan Ar-Ge merkezi kaynak gösterilen kimi haberler, Güney Koreli üreticinin Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modelleri için Android 4.2.2 güncellemesini atlayıp doğrudan Android 4.3’e yükseltileceğini belirmişti.
Galaxy S3 için sızdırılan Android 4.2 güncellemelerinin henüz tam hazır bir performans sunmaması ve Galaxy Note 2 cephesinde herhangi bir çalışmanın yapılmadığı iddiası, Androlid 4.2’nin doğrudan geçileceğini destekler gelişmeler olarak değerlendirilirken; Avustralyalı taşıyıcı Telstra’nın güncelleme sayfasında Galaxy Note 2 4G modeli için güncelleme durumunu yenilemesi ve “Samsung’un Android 4.2.2’yi atlayarak bir sonraki Android versiyonunu dağıtacağı” şeklindeki açıklaması güncellemeye dair birçok detaya da açıklık getiriyordu.
Son olarak iddiaların başlamasında kaynak rolü üstlenen Samsung Hindistan Ar-Ge merkezinden yeni bir görsel internete servis edildi (ya da sızdırıldı). Görselden anlaşıldığı kadarıyla Samsung, geçtiğimiz yıla damga vuran amiral gemisi modeli için Android 4.3 hazırlıklarına başlamış. Güncellemenin dağıtımına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmış değil, ancak ilerleyen haftalarda test aşamasındaki yazılımların sızdırılması bekleniyor.

Galaxy S3 Android 43

Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.