Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013       Mesaj #6
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note 2′nin Doğrudan Android 4.3′e Güncelleneceği Onaylandı.


1360234501 samsung galaxy note 2 android 412 update

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir iddiaya göre Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modelleri için Android 4.2 güncellemesi yerine ürünlerine doğrudan Android 4.3 sunacak. Galaxy S4 Google Edition için Android 4.3’ün Samsung cephesinden hazırlanıyor olması, Galaxy Note 2 cephesinde güncellemeye dair herhangi bir hazırlığın yapılmadığı söylentileri ve TouchWiz Nature UX 2.0 arabiriminin Android 4.2′ye uyumluluk noktasında oluşan sorunlarının hala giderilememiş olması söz konusu iddiayı destekler nitelikte.
Sponsorlu Bağlantılar
Konuya ilişkin Samsung cephesinde herhangi bir açıklama yapılmadı ancak, Avustralya’nın önde gelen taşıyıcılarından Telstra’nın güncelleme sayfasında yer alan bilgiye göre Samsung, Galaxy Note 2 4G modeli için Android 4.2 güncellemesinin atlayıp yeni Android sürümünü telefona sunacak. Sunulacak güncelleme içinse herhangi bir zaman dilimi belirlenmiş değil.
Haber doğrudan Samsung’dan gelmiyor ancak telekom operatörleri cihazlara sunulacak güncellemeler noktasında ön bilgilere sahiptir ve bu sürece doğrudan dahil olmaktadırlar. Bu sebeple Telstra taşıyıcısı tarafından sunulan bilginin yüksek ihtimalle doğru olduğunu ifade edebiliriz.

Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.