Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013       Mesaj #14
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG G2′nin Yeni Sızıntıları Büyük Bir Batarya Ortaya Koyuyor.
MsXLabs.org

lgg2

Optimus G serisini yenileceğini aylar öncesinden duyuran LG, aynı zamanda yeni telefonuyla Optimus markasına da veda edecek. G2 olarak isimlendirilecek telefona dair yayınladığı video ve görsellerle dikkat oluşturan LG, yeni nesil amiral gemisini 7 Ağustos’ta New York’ta düzenleyeceği etkinlik kapsamında görücüye çıkaracak. Şirket yayınladı son görsel ile arka bölümde konumlandıran ses butonlarını açıkça ortaya koyarken, PhoneArena sitesi tarafından servis edilen yeni görseller ise telefonda yer alan pil kapasitesini gözler önüne seriyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Çıkarılabilir bir pil yapısı sunması beklenen telefonda 2.610mAh kapasiteli bir pil yer alacak. Söz konusu kapasite Galaxy S4 modelinden 10mAh daha yüksek bir depolama sunuyor.
5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS tabanlı LCD ekranın yer alacağı telefonda, şirket ilk defa ekrana konumlandırılan sanal tuşlar kullanacak. 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, pazara bağlı olarak 2 ve 3GB RAM, 32GB dahili depolama, Android 4.2.2 işletim sistemi ve optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü arka kamera LG’nin yeni amiral gemisinde sunacağı diğer detaylar şeklinde sıralanıyor.

batt1

front

Güney Koreli üretici YouTube kanalıyla yayınladığı son tanıtım videosunda insan hayatı ile ilgili istatistikler ortaya koymanın yanı sıra, cihazın insanlardan ilham alınarak tasarlandığı aktarılıyor.

Kaynak: Andronova.net