Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013       Mesaj #20
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC One’da Sense 5 ve Stok Android Deneyimini Bir Arada Sunan MoDaCo Switch, Beta Aşamasında Yayınlandı
MsXLabs.org

Stok Android ile çalışan One modelinin lansmanı sonrası HTC’nin Sense 5 ve Stok Android deneyimini tek bir ROM altında sunma noktasında çalışmalar başlattığına dair iddalar gündeme gelmişti. Kullanıcılar arasında heyecan yaratan proje popüler ROM geliştirici Paul O’Brien tarafından MoDaCo Switch adlı ROM ile hayata geçirildi.
Sponsorlu Bağlantılar
Temmuz ayı ortalarında konuya ilişkin bir açıklama yapan O’Brien aynı zamanda bir demo video yayınlamıştı.
Bünyesinde özelleştirilebilir anlamda daha fazla seçenek sunan Sense ve pürüzsüz yapısı ile daha hızlı geçişlere olanak sağlayan saf Android’i bulunduran MoDaCo Switch adlı özel ROM yaklaşık olarak 1.5GB büyüklüğünde.
Geliştirici, Galaxy S4 (I9505) modeli için de TouchWiz Nature ve Stok Android arasında geçişe olanak tanıyan bir yazılım geliştireceğini belirtirken, süreç için kullanıcılardan destek amaçlı yardım kampanyası başlattı. IndieGoGo üzerinden başlatılan proje için 1.500 dolarlık bir kaynak bekleniyor.
Kullanıcılara basit bir şekilde Sense 5 ve Stok Android arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyan ROM’u HTC One telefonunuzda tecrübe etmek için Forum.andronova.net’te açılan konuyu ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 01:53