Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013       Mesaj #21
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Oppo Find 7 Teknik Özellikleri ile Göz Kamaştırıyor: 8MP Ön Kamera, 4.000mAh Kapasiteli Pil
MsXLabs.org

oppo find 7

Çin’in başarılı telefon üreticilerinden Oppo, ülkesinin ardından Amerika pazarına merhaba demiş ve geçtiğimiz aylarda da Avrupalı kullanıcılar için resmi satış sitesini açmıştı. Şirket özellikle Find 5 modeli ile önemli bir sıçrama gerçekleştirirken, söz konusu telefon şık tasarımının yanı sıra o dönemde teknik özellikleri ile fark oluşturmuştu.
Sponsorlu Bağlantılar
Halihazırda birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran Oppo’nun Find 7 modelini hazırladığı biliniyor. Üstelik telefon üst sınıf teknik özellikler sunarak Find 5’in başarısını daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyor.
5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPC LCD ekranını yer alacağı telefonun güç birimini 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi, Adreno 330 grafik birimi ve 2GB RAM oluşturacak.
32GB dahili depolama biriminin yer verileceği Find 7 modelinde microSD kart desteğinin sunulması beklenmiyor. Telefonda fark oluşturan teknik özelliklerin başında ise 8MP çözünürlüğe sahip olduğu bildirilen ön kamerası geliyor. Bu noktada oldukça iddialı bir deneyim ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan şirket, arka bölümde ise 13MP çözünürlüklü bir sensöre yer verecek.

find 7

Telefonun teknik donanımında belki de fark yaratan en önemli argüman 4.000mAh kapasiteli pili olacaktır. Biz dahil birçok kesimi heyecanlandıran bu dev bataryanın akıllı telefonlardaki pil sıkıntısı ortadan kaldıracağı kesin. Bakıldığı zaman Galaxy Note 2 bile yoğun kullanımda bir günlük deneyimi rahat sunarken, Find 7 ise tam 900mAh daha yüksek kapasiteye sahip bir pil sunacak.
Cihazın çıkış tarihine dair herhangi bir açıklama henüz yapılmazken, telefonun ilk olarak 700 dolarlık etiket fiyatı ile Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: Andronova.net