Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013       Mesaj #25
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung Galaxy Note III Birden Fazla Ekran Boyutu ile Gelebilir!
MsXLabs.org

galaxy note iii sizes

Samsung’un eylül başında lanse edeceği Galaxy Note III cephesinden detaylar gelmeye devam ederken, halihazırda o kadar çok iddia gündeme geldi ki hem orta bir bilgi kirliliği oluştu hem de merakın giderek artığını belirtebiliriz.
Sponsorlu Bağlantılar
5.9-inç, 5.7-inç, 13MP ya da 8MP kamera, Super AMOLED, LCD, Snapdragon 800, Exynos 5 octa ve esnek OLED derken, söz konusu gündemin bu şekilde eylül ayına kadar süreceğini söyleyebiliriz.
Ortaya çıkan son gelişme ise Galaxy Note III’ün üç farklı ekran boyutuna sahip olacağını ortaya koyuyor. Hintli Zeuba adlı ithalat/ihracat firmasının veritabanında sızdırılan belgeler, Galaxy Note III’ün 5.5, 5.7 ve 6-inç olmak üzere üç farklı ekran boyutu sergileyeceğini rapor ediyor. Cihazların ise farklı isimlerle kodlandıkları görülüyor.
Ortaya çıkan farklı boyutlardaki Galaxy Note III’lerin satış ya da test amaçlı olduğu konusunda bir netlik yok. Galaxy S4 adı altında birçok ürün seçeneği kullanıcılara sunan Samsung, benzer bir stratejiyi Galaxy Note III modelinde de sürdürebilir. Bunun yanı sıra dillendirilen bir diğer iddia ise Samsung’un hala ekran boyutuna karar vermediği ve farklı boyutları test ettiği.
Samsung-updates sitesi ise belgelerde ortaya çıkan tüm Galaxy Note III versiyonlarının model numaralarının ne anlama geldiğini açıkladı. Buna göre;

SM-N900
– Exynos işlemcili uluslar arası versiyon
SM-N9005 – LTE destekli ülkeler için Snapdragon 800 işlemcili versiyon
SM-N900A – Amerikalı taşıyıcı AT & T versiyonu
SM-N900T – Amerikalı taşıyıcı T-Mobile versiyonu
SM-N900V – Amerikalı taşıyıcı Verizon versiyonu
SM-N900S – Amerikalı taşıyıcı Sprint versiyonu
SM-N900R4 – Bilinmeyen ama muhtemelen başka bir taşıyıcı versiyonu (Kanadalı taşıyıcı Rogers olabilir)
SM-N900P – Bilinmeyen ama muhtemelen başka bir taşıyıcı versiyonu.

Kaynak: Andronova.net