Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1423

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013       Mesaj #1423
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013 Aslan Burcu Yorumu
Bugün işinizle ilgili konularda, sezgilerinizin rehberliği ile ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Aslan’lar, sorunları karşılıklı anlayış olmadan, konuşmadan çözemeyeceğinizin bilincindesiniz. Eşiniz bu durumu görmezden geliyorsa siz gelmemeli ve onun da kendini rahat ve huzurlu hissedeceği bir ortam hazırlayarak bir an evvel birlikte hareket etmenin yollarını bulup, uygulamaya geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Bedenimi ve ruhumu seviyorum. Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla, göremediğim güzelliklerin idrakine varıyorum. Her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor, kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.