Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2013       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir kaç yere baktım ama kimse çözüm üretmemiş. Bundan bi 6-7 yıl önceydi galiba, herkes MSN Messenger'a alışmışken birden bire Windows Live Messenger çıktı ortaya. Sorunlar birbirini kovaladı durdu. Bizde internet cafeciler olarak bu soruna bir çözüm arıyorduk. Bilgisaylarımıza yüklü olan MSN Messenger'ların Windows Live Messenger'a dönüşmeden müşterilerimizin giriş yapabilmesini istiyorduk. Nihayetinde bunun bir araştırmasını yaptık ve bulduk. Şimdi bakıyorumda Windows Live Messenger, Skype'la birleşmiş ve tamamen değişerek kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştır.

Şimdi sizlere Windows Live Messenger'a nasıl geri dönüş yapabileceğinizi anlatacağım :

1 - Windows Live Messenger ile ilgili ne kadar program varsa, Program Ekle/Kaldır'dan silin.

2 - Windows Live Messenger'ın offline kurulumunu yapın. Microsoft'un sitesinden güvenle indirebilirsiniz : http://wl.dlservice.microsoft.com/download/0/A/0/0A042B9B-266D-4122-A766-64989E7F7438/tr/wlsetup-all.exe (KURULUMU BİTİRDİKTEN SONRA SAKIN MESSENGER'A GİRİŞ YAPMAYIN!..)

3 - Sağ altta (saatin bulunduğu görev bölmesi) messenger ikonunu görürseniz sağ tuş yapıp çıkış deyin.

4 - Başlat / Programlar / Windows Live (veya masaüstünden) Windows Live Messenger simgesi üzerinde sağ tuş yapıp özelliklere girin ve ardından uyumluluk sekmesine tıklayın.

5 - Orta bölmede "Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır"ı aktif edin ve oradan Windows NT'yi seçip
uygula/tamam deyin.

6 - Artık Windows Live Messenger'a eskisi gibi giriş yapabilirsiniz Msn Happy Allah razı olsun deyin yeterli ^^