Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #11

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013       Mesaj #11
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Moto X’te Yer Alan ActiveNotifications (Aktif Bildirim) Uygulaması Play Store’daki Yerini Aldı
MsXLabs.org

moto x event 21 of 31

Moto X sunduğu teknik özellikler itibariyle her ne kadar birçok kesimi memnun etmese de, telefonda yer alan yenilikçi kimi gelişmeler ilerleyen dönemlerde diğer Andorid kullanıcılarının da dikkatini çekecek cinsten. Bunların başında ise, sensöre bağlı olarak telefona gelen iletileri sürekli ekranda aktif halde tutan ActiveNotifications özelliğidir.
Sponsorlu Bağlantılar
Söz konusu özellikte telefonunuz kilit ekranda dahi olsa Moto X, Aktif Ekran sayesinde bu iletileri görmemizi sağlıyor.Üstelik ekranı sürekli açık kalması pil konusundaki endişeleri boşa çıkarıyor. Uygulama pil tüketimini en aşağıda tutmak için sadece gerekli alt pikselleri harekete geçirir ve bu noktada batarya tüketiminde yaşanan olumsuzlukları en asgari seviyeye çekiyor.
Telefon ayrıca cebimizdeyken bildirim ekranı aktif hale geçmiyor, cebimizden çıkardığımız anda ise sensörün devreye girmesi ile bildirim ekranı da aktif hale geçiyor. Telefona gelen iletiler ActiveNotifications uygulaması sayesinde basit bir şekilde cevaplandırılıyor. Dilerseniz sağa ya da sola kaydırmalarla gelen iletileri ekran üzerinden silebilirsiniz.
Uygulamada yapacağınız özel ayarlamalarla, gece boyunca iletilerin aktif ekranda görünmemesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında ekran parlaklığı da söz konusu özelleştirmeler arasında yer alıyor. Uygulama kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor ancak, bahsi geçen tüm detaylardan faydalanmak için ücretli sürümü almanız gerekiyor.
ActiveNotifications uygulamasına buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Andronova.net