Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:55, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 05 Aralık 2025 - 11:56
Arama
MaviKaranlık Forum
Bileşikler - Malik Asit (Hidroksisüksinik Asit)
-
Tek Mesaj #1
Mira
VIP
VIP Üye
20 Ağustos 2013
Mesaj
#1
VIP
VIP Üye
Malik Asit
MsXLabs.org & MORPA Genel Kültür Ansiklopedisi
Ham elmada ve kimi meyvelerde bulunan, normal şartlarda beyaz, kristal yapılı bir katı olan organik asit (hidroksisüksinik asit),
(HOOC.CH2.CHOH.COOH)
.
Elma asidi de denir.
Yapay olarak da elde edilir.
Doğal olanın ergime noktası 99°C, yapay olanınki 133°C'tır. Besin maddelerinin tatlandırılmasında kullanılır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 11:56
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...