Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013       Mesaj #121
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sony Honami mini sızdırıldı!
MsXLabs.org

honami mini

Sony’nin 4 Eylül’de basın karşısına çıkaracağı Honami (Xperia Z1) için artık sayılı günler kaldı ve telefona dair basın görselleri de sızdırılmaya başlandı. Japon üretici 5-inç kategorisinde Honami ile rekabete hazırlanırken, 4 ve 4.3-inç seviyesinde ise Honami mini (Xperia Z1 mini) için kolları sıvamış görünüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Geçtiğimiz günlerde teknik özellikleri gün yüzüne çıkan telefonun şimdiler de ise kendisi ortaya çıktı. XDA Geliştiriciler Forum’unda yer alan görselde Honami mini ve BlackBerry’nin Q10 adlı akıllı telefonuyla yan yana görüyoruz. Bu sayede telefonun sergilediği boyut hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyoruz.
Xperia Z1 mini görüldüğü üzere tasarım anlamında abisi ile benzer detaylar sergiliyor. Her iki telefonda öne çıkan farklar ekran boyutu, ekran çözünürlüğü ve pil kapasitesi şeklinde sıralanırken, Honami mini’nin diğer detayları ise Honami ile paralellik gösteriyor.

honmini

Honami mini’de (Ray 3) 1280 x 720p çözünürlüğünde ve Triluminos ekran teknolojisini beraberinde getiren 4.3-inç boyutunda bir ekran yer alacak. Bu ekran seviyesinde en güçlü telefon olmaya hazırlanan Honami mini’de Qualcomm cephesinden 2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi ve Adreno 330 grafik birimi yer bulacak.
Honami mini, abisinde yer alan kamera yeteneklerini aynen sergileyecek. Telefonda 1/2.3 inç sensör boyutuna sahip 20.7MP çözünürlüğünde Sony G Lens ile desteklenen oldukça iddialı bir kamera yer alacak. 16GB dahili depolama birimi, 2GB RAM, microSD kart desteği ve 2.400mAh kapasiteli pil Honami mini’nin öne çıkan diğer teknik detayları olacak.
Alt bölümde yer alan görselde ise telefonun sahip olduğu boyutlara dair hesaplamalar yer almakta.


Sponsorlu Bağlantılar


Kaynak: Andronova.net