Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #13

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013       Mesaj #13
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note II’deki Gizli Ayarları ‘Note 2 Hidden Settings! Uygulaması ile Kontrol Edin
MsXLabs.org

samsung galaxy note 2 hands on 31

Samsung telefonlarına Odin aracılığı ile ROM yükleyenler bilir; söz konusu yüklenen ROM’lar tek ya da 3 parçadan oluşur ve 3 parçalı ROM’larda CSC dosyası bulunur. CSC doyası, temelinde TouchWiz arayüzüne ait temel dosyaları bulundurur ve bunlar içerisinde telefondaki birçok değişkene ait dosyaya rastlayabiliriz.
Sponsorlu Bağlantılar
Normal bir kullanıcının CSC dosyalarına erişerek bu bölümde değişiklik yapması mümkün değildir, ancak cihazınızda yapacağınız kimi değişiklikler CSC dosyasında yer alan ayarlara erişerek bu bölümde dilediğiniz ayarlamaları yapmanın önünü açabilir.
Bunun için öncelikle Galaxy Note II telefonunuzun root yetkisine sahip olması gerekir ve ardından XDA Geliştiriciler Forumu üyelerinden Senior Member gardy9 adlı geliştiricinin hazırlamış olduğu “Note 2 Hidden Settings” uygulamasını Play Store’dan indirmeniz gerekiyor.
Yükleme işlemi sonrası yukarıdaki fotoğraflarda da görüldüğü üzere, uygulamayı açarak sadece TouchWiz kullanıcı arayüzüne özgü “çevirici, iletişim, tarayıcı, kamera, galeri ve sistem tercihlerinde kimi ayarları aktif hale getirebilirsiniz.

Hatırlatama: Uygulamanın Galaxy S4 için de çalıştığı bildiriliyor.
Kaynak: Andronova.net