Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #14

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013       Mesaj #14
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC One için Android 4.3 Güncellemesi Sızdırılırken, ROM Yüklenebilir Durumda
MsXLabs.org

Logo


Geçtiğimiz haftalarda amiral gemisi modeli One için Android 4.2.2 güncellemesini başlatan HTC, Sense 5 kullanıcı arayüzünde yaptığı kimi yenilikleri de güncelleme kapsamına alarak kullanıcılara aktarmıştı. Dünyanın birçok noktasında dağıtımı sağlanan güncelleme başta Kuzey Amerika olmak üzere kimi ülkelere henüz ulaşmış değil ve HTC’den gelen açıklamaya göre söz konusu ülkelerde direkt Android 4.3 güncellemesine geçilecek.
Sponsorlu Bağlantılar
Önümüzdeki beş hafta içerisinde güncelleme dağıtımının gerçekleşmesi beklenirken, Avrupalı kullanıcılara ise ne zaman sunulacağı noktasında herhangi bir açıklama yapılmış değil.
Android ekosisteminde üst sınıf birçok modelde olduğu gibi HTC One için de Android 4.3 güncellemesi resmi dağıtım öncesi ortaya çıktı. HTC tarafında önde gelen geliştiricilerden biri olan ve güncelleme takvimine dair önemli bilgiler aktaran LlabTooFeR tarafından hazırlanan “Maximus HD 12.1.0″ adlı özel ROM, Android 4.3’te sunulacak yenilikleri bünyesinde barındırırken, söz konusu yazılım telefonlara yüklenebilir hale getirildi.
Hazırlanan özel ROM’da HTC’nin Android 4.3 ile birlikte One modeline sunacağı yeniliklerin tümü yer alıyor mu bilinmiyor. OpenGL ES 3.0, Bluetooth 4.0 LE, yeni bir görev yöneticisi, daha yumuşa geçişler, Galeri uygulamasında video oluşturma özelliklerinden sağlanan gelişmeler, performans artışı ve telefonun veri yöneticisi için uygulama çekmesine eklenen kısayol, ilk bakışta dikkat çeken yenilikler arasında yer alıyor.
Android 4.3 ve Sense 5 yazılım bilgilerine sahip yazılım içerisinde Root yetkisini barındırırken; hızlı, kararlı, inanılmaz pil ömrü ve OTA güncellemeleri gibi önemli detaylara da sahip.
Daha fazla detay ve yükleme talimatı için tıklayınız.