Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013       Mesaj #124
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG G2′nin 13MP Çönürlüklü Kamerası ile Çekilen ilk Video ve Fotoğraf Örnekleri Yayınlandı
MsXLabs.org



LG’nin ağustos başında New York’ta düzenlediği basın etkinliğinde ilk olarak görücüye çıkardığı LG G2, sahip olduğu donanım ve yazılım özelliklerinin yanında sıra dışı tasarımı ile dikkat çekti. İşlemci tarafından halihazırda üst sınırı belirleyen Snapdragon 800 işlemcisiyle donatılan telefonda dikkat çeken bir diğer teknik detay ise kamera tarafından karşımıza çıkıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Bir önceki nesil G modelinde de 13MP çözünürlüklü bir kamera modülüne yer veren LG, G2 modelinde de her ne kadar 13MP çözünürlüklü bir sensör kullanıyor olsa da; daha güncel bir sensör, yazılımsal iyileştirmeler ve en önemlisi optik görüntü sabitleme teknolojisiyle G2′de kamera yetenekleri bir adım daha ileri taşıyor. Full HD 60fps video kaydı yine G2’nin kamera yetenekleri arasında yer alıyor.
Telefon halihazırda ön sipariş sürecinde ve kullanıcılara ulaşmış değil, ancak OptimusForum yöneticisi elde ettiği LG G2 ile bazı video ve fotoğraf çekimlerini forum sayfasında yayınlayarak telefonun kamerası hakkında bazı değerlendirmeler yapmamıza olanak sağladı.
LG G2, fotoğrafta gün ışığı ve yakın çekimlerde; videoda ise örnek çekimin yanı sıra 1080p 30fps ve 1080p 60fps çekimlerde yeteneklerini sergiledi.
Söz konusu çekimlere aşağıdan göz atabilirsiniz. Daha fazla görsel ve orijinal boyutlar için alt bölümde yer alan kaynak linki ziyaret edebilirsiniz.



Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:00