Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013       Mesaj #125
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Honami’ye (Xperia Z1) Ait Video ve Yeni Görüntüler Telefona Yakından Bakmamızı Sağlıyor
MsXLabs.org

Sony i1 Honami1

Mobil dünyasında son dönemde yapılan haberlere bakıldığında büyük bölümünün kısa süre önce resmi adının Xperia Z1 olduğu anlaşılan Honami için yapıldığını görüyoruz. Sahip olduğu birçok teknik özellikle mobil dünyasında üst sınırı belirlemesi beklenen telefon, sızdırılan görsellerden anlaşıldığı üzere Sony’nin Xperia Z ile başlattığı tasarım anlayışını devam ettirecek ve bu yönde de birçok kesimin beğenisini kazanacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar
Telefona dair sızdırılan son görseller tasarım noktasında birçok detayı gözler önüne seriyor. Android 4.2.2 işletim sistemi ile çalışacak Honami’de Sony’nin en güncel Xperia kullanıcı arayüzü yer alıyor. Telefonun arka bölümünde üst sol köşeye 20.7MP çözünürlüklü Sony G Lens’e sahip kamera yer alırken, orta bölümde Sony ve alt kısımda ise Xperia logoları dikkat çekiyor.
Xperia Z ile aynı ekran boyutuna rağmen Honami’nin bir miktar daha uzun olacağı daha önce sızdırılan görsellerden anlaşılmıştı. Su geçirmez bir yapı sergileyecek telefonda kulaklık girişinin bu defa kapatılmadığını görüyoruz.
Telefonun ön bölümünde herhangi bir fiziksel buton yer almazken, sanal butonların ekran üzerine konumlandırıldığı görülüyor. Ön bölümde ekranın alt ve üst kısmında çerçevenin kalın tutulması kullanıcılardan eleştiri alabilecek detayların başında geliyor.
Xperia Z1’in üst bölümünde sadece kulaklık girişine yer verilirken, alt bölümde ise geniş bir alana yayılan stereo hoparlör dikkat çekiyor. Telefonda yer alması beklenen teknik özellikleri liste halinde bir kez daha özetlemek gerekirse;
*144mm x 73.9mm x 8.3mm boyutlar
*5-inç boyutunda Full HD X-Reality ve TRILUMINOS ekran
*1/2.3 inç sensör büyüklüğene sahip 20.7MP kamera
*Kamerada Sony G-Lens ve BIONZ görüntü işlemcisi
*2.1MP ön kamera
*4K video kaydı
*Fiziksel deklanşör butonu
*2.2GHz frekans hızında dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi
*2GB RAM, 16GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği
*3.000mAh kapasiteli batarya
*Android 4.2.2 işletim sistemi
Japon üretici tarafından yayınlanan son video ise telefonun tasarım hatları net şekilde ortaya koyarken, Xperia Z1′in resmi tanıtım tarihi için 4 Eylül tarihi işaret edildi.

Telefonun sızdırılan fotoğraflarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

wpid 15089 480 0wpid 15088 480 0
wpid 15092 480 0wpid 15090 480 0
wpid 15091 480 0

Kaynak: Andronova.net
Sponsorlu Bağlantılar