Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #139
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung, IFA Berlin için ilk Tanıtım Videosunu Yayınladı! Ürünlerin Arkasında Uzaylılar mı Var?
MsXLabs.org

Samsung Logo aa 5 1600 645x430

Daha önceki Galaxy Note modellerini IFA Berlin etkinliklerinde basın karşısına çıkaran Samsung, 3.nesil Galaxy Note için de günler öncesinde davetiye göndermeye başlamış ve merakla beklenen telefonu için yine IFA Berlin’i işaret etmişti.
Sponsorlu Bağlantılar
Samsung, 4 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte yapacağı tanıtım sadece Galaxy Note III ile sınırlı kalmayacak, mobil dünyasını bir numaralı ismi ayrıca ilk akıllı saat tecrübesi olan Galaxy Gear adlı modeli de tüketicilerin beğenisine sunacak. Düşük bir ihtimal olsa da, standarty Note 12.2 tablet modeli de tanıtımlar arasında yer alabilir.
Güney Koreli tüketici YouTube kanalıyla yayınladığı ilginç bir video ile etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünler için ilgi ve merakı ların aksinde bir ekran boyutuna sahip olacağı konuşulan ve geçtiğimiz günlerde sızdırılan Galaxartırma yolunu seçerken, söz konusu videoda Samsung Ar-ge bölümünden bazı kesitler yer alıyor. Samsung çok da ciddi olmayan videoda uzaylılara yer vererek, tanıtımını gerçekleştireceği ürünlerde yeni bir teknolojiye (dünya üzerinde hiçbir mobil cihazda kullanılmayan yenilikçi özelliklere) yer vereceğini işaret ediyor olmalı. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


Samsung’un ilerleyen saatlerde sadece Galaxy Note III’e dair ipuçları sunan bir video daha yayınlaması bekleniyor. Zira geçtiğimiz yıl Galaxy Note II için ünlü Alman yönetmen Wim Wenders’in yer aldığı bir reklam filmi yayınlamıştı.
Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:01