Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #149
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Karşınızda 2014 Model Galaxy Note 10.1 Edition
MsXLabs.org




Akıllı telefonlarda rekor satışlar elde eden Note deneyimini tablet modellerine de getiren Samsung, S-Pen destekli ilk tabletini geçtiğimiz yıl gerçekleşen IFA Berlin etkinliğinde resmiyete kavuşturmuştu. Galaxy Note 10.1, çoklu ekran ve S-Pen destekli uygulamalar sayesinde tüketicilerin dikkatini çeken bir model olmayı başarırken, Samsung’un şu ana dek cihaz için gerçekleştirdiği en önemli yenilik sağlanan yazılımsal güncellemeler oldu.
Sponsorlu Bağlantılar
Gün geçtikçe daha rağbet gören tablet platformunda rakiplerin daha güçlü çözümlerle kullanıcıların karşısına çıktığı şu süreçte Güney Koreli üretici tam bir yıl sonra tablet modelini yenileyerek bir sürpriz gerçekleştirdi.
Galaxy Note 10.1 Edition, 10.1-inç boyutunda LCD tabanlı 2560 x 1600p gibi etkileyici bir çözünürlüğe sahip ekranla geliyor. Tabletin tasarım itibariyle Galaxy Note 3’e benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ön bölümde home butonu ve iki adet kapasitif tuş yer alırken, arka bölümde kullanılan suni deri ise daha önce Galaxy Note 3 modelinde karşımıza çıkmıştı.
Tabletin LTE versiyonunda 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisine yer verilirken, 3G ve Wi-Fi modellerinde ise yeni nesil Exynos Octa 5420 birimine yer verilmiş.
Ekran ve işlemcinin yanında RAM miktarında da ciddi manada bir artış sağlandı ve Samsung tablette 3GB RAM’e yer veriyor. 16/32/64GB depolama seçenekleri sunan yeni nesil Galaxy Note 10.1 aynı zamanda microSD kart desteği ile hafıza artırımına olanak sağlıyor.



Android 4.3 işletim sistemi ile çalışan tabletin sunduğu pil kapasitesi 8.220mAh kapasiteye sahip ve tabletin arka bölümünde sıfır deklanşör gecikmesi sunan 8MP çözünürlüklü kamera yer alıyor. Ön bölümde ise 2MP’lik bir kamera konumlandırılmış.
Galaxy Note 3 ile aynı yazılım özelliklere sahip tablet stüdyo kalitesinde ses deneyimi (Hi-Fi)yaşatacak ve Knox güvenlik çözümüne sahip olacak.
Siyah ve beyaz renk seçenekleri sunan 2014 model Galaxy Note 10.1’in ekim ayında raflardaki yerini alması beklenirken, fiyatlandırmaya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.



Sponsorlu Bağlantılar