Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #21

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013       Mesaj #21
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note 3 LTE (SM-N9005) Modeline Ait Test Yazılımı İndirilebilir Durumda!
MsXLabs.org

Galxy Note3 031 set2 600x3351


Samsung geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği basın etkinliği kapsamında yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 3′ü tanıtmıştı. Oldukça etkileyici detaylar sergileyen telefon 26 Eylül’den itibaren dünyanın birçok noktasında raflardaki yerini alacak.
Sponsorlu Bağlantılar
Galaxy Note 3 tanıtılmadan önce telefon hakkında çok şey yazıldı çizildi ancak somut bir detay elde edilememişti. Oysa Güney Koreli üreticiyle yakın ilişkiler içerisinde olan SamMobile, telefonların tanıtım tarihleri öncesinde mutlaka içeriden test aşamasında bir firmware (ROM) elde ederdi. Galaxy Note 3 öncesinde bu gelişme yaşanmadı, ancak site tanıtım tarihinden birkaç gün sonra Galaxy Not 3 LTE (SM-N9005) modelinin henüz test aşamasında olduğu kaydedilen bir yazılım sürümünü indirilebilir hale getirdi.
Söz konusu sızıntı Galaxy Note 3′te test edilen ilk yazılımlardan biri olarak gösterilirken, oldukça istikrarlı bir sürüm olduğu da ifade ediliyor.
Site, Knox güvenlik uygulamasının yüklenmesinde sorunlar yaşasa da, elde edilen firmware geliştiriciler açısından önem teşkil ediyor. Telefonun satışa sunulmasına yaklaşık iki haftalık bir süre var bu esnada geliştiriciler Galaxy Note 3′te yer alan kimi yazılımsal özellikleri (arayüz, S-Pen vs.) diğer Samsung telefonlara (Galaxy Note II, Galaxy S4, Galaxy S3) uyarlayabilir.
Site ayrıca en kısa zamanda resmi bir yazılım yayınlayabilir. Yaklaşık 2GB’lik bir boyuta sahip yazılım dosyasına buradan erişebilirsiniz.

Screen Shot 2013 09 13 at 1957111