Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #25

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013       Mesaj #25
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Google Hangouts En Büyük Güncellemesine Kavuştu: Durum Göstergesi Eklendi ve Daha Gelişmiş İletişim Yönetimi
MsXLabs.org

Google Hangouts banner


Google, mevcut uygulamalarını bir kez daha güncellemeye başladı. Bir süre önce Google Voice ve Gmail uygulamalarını güncelleyen arama motoru devi, son olarak popüler mesajlaşma ve video sohbet uygulaması Hangouts’ı güncelledi. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Google I/O etkinliğinde resmi lansmanı yapılan sohbet uygulaması gelişen süreçte en büyük güncellemesine kavuşurken, beraberinde önemli yenilikler getiriyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Söz konusu yeniliklerin en önemlisi kuşkusuz kişilerin artış çevrimiçi durumlarının görülebilmesi oldu. Google Talk sonrası yok olan özelliğin, Hangouts tarafında olmaması önemli bir eksiklik olarak görülmekteydi. Nihayet çevrimiçi durum son güncelleme ile geri döndü. Çevrimiçi olan kullanıcılar yeşil, çevrimdışı olanlar ise gri balon ile gösteriliyor.
Bir diğer yenilik ise iletişim artık daha organize bir şekilde yapılıyor ve kişileri artık 3 kategoride görmek mümkün, bunlar; Hangouts yaptığınız kişiler, Önerilen Kişiler. Bu sayede kişi bulmak ya da davet etmek daha organize bir yapı haline geliyor. Ayrıca yeni güncelleme ile kişi listenizi kolaylaştırabilirsiniz. İstemediğiniz bir kişinin üzerine basılı tutarak onu gizleyebiliyorsunuz. Güncelleme paketinde yer alan son yenilik ise artık fotoğraflar üzerinde yakınlaştırma/uzaklaştırma hareketi yapılabiliyor.
Google, Hangouts’ın 1.2 numaralı sürümünün dağıtımına henüz başladı ve bu sebeple güncelleme size ulaşmamış olabilir. Bu durumda buradaki linkten APK dosyasını indirerek yeni Hangouts uygulamasını tecrübe edebilirsiniz.

nexusae0 1 thumb38

Kaynak: andronova.net