Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013       Mesaj #229
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC Butterfly II Modeline Ait İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!
MsXLabs.org

htc butterfly 1

HTC cephesinde ağırlıklı olarak One Max haberleri karşımıza çıkarken, yaşanan son gelişmeler telefonun 17 Ekim’de duyurulacağını gösteriyor. One Max ile birlikte büyük ekranlı telefonlar kategorisine merhaba demeye hazırlanan HTC’nin 2013 yılı ürün planlaması ise ortaya çıkan son sızıntılarla birlikte gün yüzüne çıkmaya başladı.
Sponsorlu Bağlantılar
Kısa süre önce Çin blog sitesi epPrice, Tayvanlı üreticinin Butterfly II modelini hazırladığını okuyucularına duyurdu. Telefona dair yeni gelişmelerde ise cihazın ön paneli sızdırıldı. Söz konusu sızıntılardan anlaşıldığı üzere Butterfly II siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile tüketicilere sunulacak. HTC One ile başlayan iki adet kapasitif buton ve BoomSound hoparlörlere (üst bölümde geniş alana yayılan boşluktan anlaşılmaktadır.) Butterfly II modelinde yer verilecek.
Ocak ayında tanıtılması beklenen telefonun ilk aşamada Asya ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor. Telefonun Amerika versiyonunun (Droid DNA II) olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Butterfly II için bahsi geçen teknik özelliklere değinecek olursak; 5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD ekran, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, Sense 5.5 kullanıcı arayüzü, 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, suya ve toza karşı dayanıklı yapı ve en az 3.200mAh kapasiteli batarya (Bir önceki nesil model olan Butterfly S’te 3.200mAh kapasiteli batarya kullanılmıştı).

htc butterfly 2 1
htc butterfly 2 2
htc butterfly 2 3
htc butterfly 2 4

Kaynak: andronova.net