Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #28

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013       Mesaj #28
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung Galaxy Note II için Android 4.3 Güncellemesi Test Aşamasında Ortaya Çıktı!
MsXLabs.org

Samsung Galaxy Note 2 Price in India Samsung Galaxy Note II N7100 Specification Features

Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note ve Galaxy Mega ailesi için Android 4.3 güncellemesinin hazırlıkları Samsung cephesinde hazırlanadursun, test aşamasındaki ROM’ların sızdırılmasına devam ediliyor. SamMobile kısa süre önce Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesini ele geçirirken, Galaxy Note II içinse test aşamasındaki Android 4.3 firmware dosyası XDA-Geliştiriciler Forumu‘nda karşımıza çıkıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
N7100XXUEMI6 yapı numarasına sahip yazılım dosyası Android 4.3 güncellemesinin Galaxy Note II’ye getireceği yenilikler hakkında da ipuçları veriyor. Android 4.3 güncellemesi ile Galaxy Note’a; sekmeli Ayalar menüsü, Galaxy S4/Note 3′te yer alan TouchWiz kullanıcı arayüzünün temel unsurları, Samsung’un güvenlik uygulaması Knox, Samsung Wallet, Bluetooth 4.0 LE, kamerada yeni çekim modları, ekranda renk geliştirmeleri, daha keskin metinler ve kilit ekrana widget desteği birçok yeniliğin güncelleme kapsamında Galaxy Note II’ye sunulduğu bildiriliyor.
Söz konusu firmware test aşamasında ve yükleme durumunda telefonunuzun garanti dışında kaldığını hatırlatalım. Ayrıca oluşabilecek hatalara karşı, eğer telefonunuzda CWM ya da TWRP Recovery var ise mevcut ROM’un yedeğini almanızı öneririz.
Yükleme Talimatı;
1- Buradan Android 4.3 I9505XXUEMI8 test yazılım sürümünü indirin. (Alternatif linkler; Google Drive, mega.co)
2- Buradan
Odin Odin3 v3.09 sürümünü indirin.
3- Test sürümü ve Odin zip dosyalarında yer alanları masaüstüne çıkarın. (veya iki dosyayı farklı klasörlere çıkarın)
4- Odin uygulamasını çalıştırın ve telefonu Download moduna alın. (Ses Kısma + Home + Güç butonlarına basılı tutun)
5-Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. İlk defa bağlıyorsanız bir süre Driver’ların yüklenmesini bekleyin. Telefon ve Odin arasındaki bağlantı sağlandıktan sonra indirdiğiniz ROM klasöründeki .tar uzantılı dosyayı Odin üzerinde alt bölümde gösterildiği şekilde yerleştirin.
AP bölümüne; AP_N7100XXUEM16_CP_N7100XXEM16_CSC_N7100XAEM16_BY_WVAZ_DINK.tar
Not: re-partition bölümü işaretli olmayacak.
6- - Start butonuna tıklayın ve ROM’un yüklenmesini bekleyin. Yükleme işlemi sonrası telefonun açılış ekranda kalması durumunda ise Recovery menüsünden “wipe/factory reset” uygulayın.

Kaynak: andronova.net


K