Alıntı
OziGun adlı kullanıcıdan alıntı Msn messengera bağlandıktan sonra, bana gönderilen ifadeleri yada başka bir yerden kayıtlı ifadeleri messengera kaydetmeye çalışırken "Seçtiğiniz dosya geçerli bir resim dosyası değil.Lütfen başka bir dosya seçin" diye bir uyarı geliyor.Tamam dedikten sonra ifadelerimde eklenmiş gibi görünüyor.Ama Msn messengeri kapatıp açtığımda eklenmiş gibi görünen ifadelerin hepsinin silinmiş olduğunu görüyorum.Messengera başka bir meil adresinden bağlanıp ifade eklemeye çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Normal olarak istediğim yada gelen ifadeler eklenebiliyor ve kapatıp açtığımda iafdeler aynen orada duruyor. Sadece meil adresimin birinde bu tür bir sorun var.Bu sorunu nasıl çözebilirim??Bana yardımcı olabilirmisiniz?Teşekkür ederim...
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? < Bu konuyu inceleyin, ilgili klasörü bulup silin. Sorununuz çözülecektir...
Alıntı
suicide35 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar, netteyken msn content plus'ı register etmem veya silmem konusunda bir uyarı çıkıyor daha sonrada msn kapanıyor..ben böyle bişi yüklediğimi hatırlamıyorum..bi şekilde yüklenmiş,sanırım eklentileri yüklerken geldi..şu an msn'i, msn plus'ı ve tüm eklentileri kaldırdım,program files içindeki msn'le ilgili tüm dosyaları sildim,program ekle kaldırdan msn le ilgili bütün programları uninstall ettim ama hala aynı uyarı çıkıyor..nasıl kurtulucam bundan birisi yardımcı olabilirmi ??
msn kullanamıyorum yaa
acil yardım lütfennn..
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Aynı mesajı ben de aldım...
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.
CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.
Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.
Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...
Son düzenleyen NeutralizeR; 16 Kasım 2005 13:32
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.