Malzemeler • 1 adet yumurta • 1 su bardağı un • 1 su bardağı süt • Tuz İç Harcı İçin • ½ kg ıspanak • Beyaz peynir • 1 kuru soğan • 1 yemek kaşığı salça • 1 yemek kaşığı margarin • Tuz • Karabiber • Kırmızı pul biber Yapılışı • Ispanakları bir tencerede kısık ateşle haşladıktan sonra süzün. • Soğanları küp şeklinde doğrayın. • 1 yemek kaşığı margarini tavada eritin küp şeklinde doğradığınız soğanlar pembeleşinceye kadar pişirin. • Daha sonra üzerine salçayı ve süzdüğünüz ıspanakları ekleyerek 3-4 dakika kavurun ve ocağı kapatın. • Geniş ve derin bir kasede unu hiç topak kalmayacak şekilde sütle ezin. • Yumurta ve tuzu ekleyerek karışım kek hamurundan daha akışkan olana kadar çırpın. • Tavaya 1 çay kaşığı margarin koyup eritin. • Hazırladığınız krep hamurundan bir kepçe alıp tavaya iyice yayın. • Her iki tarafıda iyice piştikten sonra servis tabağına alın. • Hamur bitene kadar aynı işlemi yapın. • Krepler hazır olduğunda ıspanaklı harcı ortalarına koyun ve harcın üzerine peynirleri yayın. • Harçı koyduğunuz krepleri yuvarlak şekilde katlayarak servis yapın.