Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2014       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sinan. adlı kullanıcıdan alıntı

Yıl başında Sigarayı bıraktım koşu bandında 30 saniye koştugumda yorulurken şimdi 20 dakika durmadan rahat koşabiliyorum ciğerler baya bi açıldı iyiki bırakmışım senelerce boşuna işkence çekmişiz yokuş bile çıkamıyordum Msn Happy simdi kosarak cıkabiliyorum yorulmadan.. Umarım ilham kaynagı olur yazılarım bırakmayı düşünen arkadaşlara..

merhaba bende champixle bırakıyorum 1 hafta oldu.nikotin yoksunluğu hissetmiyosun fizyolojik olarak şart bu iradem yetmezdi.ben çok siğara içen ve içmeye devam eden öğremenimi görünce bıraktım adamcağız çok yaşlı değildi ama resmen çürümüş gibiydi.parmakları bile kararmıştı.ayrıca ailece başladık bırakmaya ben pes edersem ve onların bırakmamasına vesile olursam ilerideki inşallah olmaz ama tüm akciğer hastalıklarında vicdan azabı duyarım.
pek çok fiziksel şey hissediyosun champixle bile ama artık özgür olmak istedim akşam eve giderken sigara almayı unutmayım aman yanımda sigara param kalsın gerisiyle şunları alırım,şu sigarayı içeyim öyle vs vs bıktım esaretten yani.bi deneyin bişey kaybetmezsiniz.......................