Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #47

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014       Mesaj #47
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note 10.1(N8000) için Android 4.4.2 KitKat Test Aşamasında Ortaya Çıktı [Yükleme Talimatı]
MsXLabs.org

samsung galaxy 101 Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note II için Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin dağıtımını başlatan Samsung, görünüşe bakılırsa yakın zamanda 2012 yılı tablet modellerinden Galaxy Note 10.1 için de Android 4.4.2 güncellemesinin tablet kullanıcılarına sunacak. S-Pen özel kalem ve Galaxy Note akıllı telefon deneyimini tablet dünyasına taşıyarak dikkat çeken bir seri oluşturmayı başaran Samsung, 2012 yılında duyurduğu birinci nesil Galaxy Note 10.1′i Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle piyasaya sunmuştu. Geçtiğimiz yıl Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesine kavuşan 10.1-inç ekran boyutlu tablet için Android 4.2 ve Android 4.3 güncellemesi atlanarak direkt Android 4.4.2 güncellemesi verilecek. XDA Geliştiriciler Forumu’nda ortaya çıkarılan Android 4.4.2 sızıntı ROM güncellemenin yakın zamanda başlayacağını işareti olarak gösteriliyor. Galaxy Note 10.1 için sızdırılan yazılımı Odin aracılığıyla tabletinize yükleyebilirsiniz. ROM test aşamasında olduğu için günlük kullanımda bazı sorunlarla karşılaşmak mümkün. Resmi güncellemenin mayıs ayı içerisinde dağıtılması bekleniyor.

[Yükleme Talimatı]

1.Adım: Buradan ya da buradan Odin uygulamasını indirin.

2. Adım: Buradan Android 4.4.2 yazılımını indirin.

3. İndirdiğiniz Odin ve ROM’u masaüstüne çıkarın.

4. Adım: Odin uygulamasını açın. Kapalı konumda olan tabletin güç ve ses kısma butonlarına aynı basarak download modunu aktif hale getirin. Tableti USB kablosu aracılığıyla bilgisayara bağlayın.

5.Adım: Bağantı sağlandıktan sonra ROM klasöründen çıkan dosyaları Odin üzerinde aşağıdaki şekilde yerleştirin.
- AP bölümüne AP_N8000XXUDND5.tar.md5 dosyasını
- BL bölümüne Add BL_N8000XXUDND5.tar.md5 dosyasını
- CP bölümüne MODEM_N8000XXUDND2.tar.md5 dosyasını
- CSC bölümüne CSC_OXA_N8000OXADND5.tar.md5 dosyası

Not:
Odin üzerinde re-partition işaretli olmayacak.

6. Adım: Start butonu tıklayın ve birkaç dakika ROM’un yüklenmesini bekleyin.

Hatırlatma:
İlk açılış uzun sürecektir. Tabletin açılış ekranda kalması durumunda tabletin kapatın ana ekran+ses yükseltme + güç butonlarına basılı tutun ve Recovery modu aktif hale getirin. Bu bölümde wipe/factory reset‘i uygulayın.

Alt bölümde ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.

screenshot 2014 04 26g6jzyscreenshot 2014 04 26ptk3pscreenshot 2014 04 26uakcuscreenshot 2014 04 26v3k6y

andronova.net