Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1547

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1547
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Bugün kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, aşırı fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mesleki konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak sizin öne sürdüğünüz veya sizin önemsediğiniz kriterler başkaları tarafından kabul görmeyebilir. Genelde anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar yaşanabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ilgili meseleleri soğukkanlılıkla değerlendirmek kolay olmayabilir. Ancak bir olumlu enerjiniz var. Merkür-İkizler burcunda bütün bu zorlukları akıllıca ve yenilikçi bir gözle ele alarak mantıklı bir karar vermenizde yardımcı olabilir.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta çok akıllıca düşünmek ve bilmediğimiz insanlarla maddi alışverişte bulunmamak lazım. Merkür ikizler burcunda tabii ki akıllıca düşünmenizde yardımcıdır. İleriye dönük yatırımlar için iyi bir hesaplamada bulunulmasını sağlar. Çıkarlarınızı kollamanızda da yardımcıdır.
Sevgili Aslan, aşk hayatında düşüncelerin kadar sakin ve dingin. Geçmişteki anlaşmazlıkları unutacaksın. Ancak isteklerini zorla kabul ettirmeye kalkışmamalısın. İş hayatında bazı güçlük ve anlaşmazlıklar görülüyor. Son günlerde uykusuzluktan şikayetlerin olabilir. Bu da sinirlerinin gerilmesine neden olabilir.

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcıdüşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.
Eleştirici davranmayın, sözlerinize dikkat edin. İyi işler çıkarayım derken boş yere gerilim yaratmayın. Size göre olmayan monoton veya sevmediğiniz bir işte çalışıyorsanız meydana gelebilecek huzursuzlukların bilincinde olarak dikkatli olun. En azından bunların olabileceği ihtimaline karşı kendinizi ayarlayın. Sağlığınıza dikkat edin. Endişe, kuruntu veya çalışma saatlerinizi aşan durumlarda dinlenmenize özen gösterin. Gezegenlerin size mesajı: Birleştirmek ve bütünleştirici düşünceden geçmektedir. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızla ilgili olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara ortağınızla birlikte girişebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin.

Günün Olumlaması:Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla, sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.