Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1632

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1632
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Onların fikirleri size ilginç gelebilir fakat, söz vermeden iyice düşünmelisiniz. Çünkü, daha sonra geriye dönüşleriniz çok zor oluyor. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmamalı ve kendinize saygı duymalısınız.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.
Sevgili Boğa, geçmişten gelen haberler var. Merkür ve Satürn anlaşamıyorlar. Eski ilişkilerin yüzünden bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bu arada daha cömert olmaya çalışmalısın. İş hayatında beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Ancak tecrübeli kişilerin yardımıyla bunlarında üstesinden gelmeyi başaracaksın.

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz bencil davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.
Gökyüzü, iş ve yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden ve içinde bulunduğunuz hızlı tempodan dolayı endişeli bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Panik yapmayın, her şey kişisel gelişiminizi sağlamak ve başarılı olmanız yönünde yaşanan olumlu etkilerden ibaret. Bugün iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Neticelendiremediğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuzu daha fazla geliştirmeli ve olayları, planlarınızı daha geniş bir perspektiften değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda huzur ve güven duygusunu yaşamaya başladığınız şanslı günlerdesiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumda bana güç veren ve beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyorum. Yarınlarıma güvenle yürüyorum.