Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1564

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kendinizi güçlü ve iyi hissederek güne başlayacaksınız. Sürdürdüğünüz işler veya belirlediğiniz ihtiyaçlar ile ilgili bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz fakat sisteminiz ile ilgili değişiklikleri yapmak size zor gelebilir. Ancak ani değişiklikler ve sizin hesaplamadığınız bazı gelişmeler sonucunda kendinizi değişen olayların içinde bulabilirsiniz. Aslında kendinizi keşfettiğiniz bir süreç içindesiniz ve içinizden yükselen özgürlük ihtiyacı davranışlarınıza yansıyor. Özellikle burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar için sürprizler zamanı...

İkizler Burcu Genel Durum
Bugün her zamanki hareketli doğanızı biraz dinginleştirebilir ve daha sabırlı bir yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Olaylara hemen müdahale etmek yerine sonuçları görmeyi beklemekte daha az zorlanacaksınız.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
İş yaşamınızda size destek olan elemanlarınızdan veya alt kadronuzdan kişilerle iletişimde kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiler, arka planda bazı işleri tamamlayarak yükünüzü hafifletebilirler.