8 Mayıs 2014 Perşembe Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)
Sevgili Balık, Ay Aslan burcunda güneşle anlaşamıyor olsa da Jüpiter seni desteklemeye devam ediyor. Eline geçireceğin fırsatı lehine kullanmak için harekete geçmelisin. Hiç olmayacakmış gibi sadece hayalini kurduğun şeylerin bir kısmı gerçekleşebilir. Bu iyimserlikle hareket ederken adımlarını dikkatlice atmalısın..
Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin ve birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Ayaklarınızla ilgili problemler olabilir. Dikkatli olun...
Gökyüzü ektiğinizi biçeceğiniz bir güne işaret etmekte. Bu olumlu da olabilir olumsuz da. Tamamen yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız doğrultusunda deneyimler yaşayacaksınız. Eğer siz olumsuz bir durumla karşılaştıysanız isyan edip suçlu aramak yerine kendinizle yüzleşmelisiniz. Neden bu durumda olduğunuzun sorgulamasını yapmalısınız. Hak etmeyen birine fazlasıyla değer mi verdiniz yoksa hak etmediği şeyler yaşamasına mı sebep oldunuz? Bu soruların cevabı sizde. Bugün kendinizle baş başa kalarak, değerlendirmelerde bulunmalısınız. Olumlu yönden ele aldığımızda ise yaptığınız iyi niyetli davranışların mükafatı, bugün zorlandığınız hemen her konuda sürpriz gelişmeler ve rahatlamalarla kendini göstercektir.
Günün Olumlaması:Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri, sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.