8 Mayıs 2014 Perşembe Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Sevgili Terazi, içi içine sığmayan bir halin var. Önemli kararlar arifesinde olduğun gerçek. İhtiyacının dışında bazı abartılı isteklerin olabilir. Bu sebeple tepkiler alabilirsin. Buna rağmen sen olgun davranmaktan geri kalmamalı en büyük eleştirilere bile gülerek bakmalısın. Böylece olaylar lehine dönecektir..
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli. Elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin..
Gökyüzü bugün iş verenler için birlikte çalıştıkları insanların arasında adaletli yaklaşımlarla hareket etmelerinin, onları kazançlı çıkaracağına işaret ediyor. Bu dönem gözyaşları içinde kendini haklı çıkarmaya çalışanlarla, gururlu yapılarından dolayı uğramış olduğu haksızlığı ortaya çıkarmak için sakinlikle kendini ifade etmeye çalışan kişiler arasındaki farka idrak edebilmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınız arasındaki düzenlemeleri kontrollü bir şekilde yerine getirebilmelisiniz. Siz bir çalışansanız yine çalışma arkadaşlarınız arasında doğru ile yanlışı adaletli yaklaşımınızla ayırt edebilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızla duygularınız arasındaki çığlığa karşı duyarsız kalmamalı ve sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz.
Günün Olumlaması:Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt düşüncelerin çelişkisiyle yorulmuş ruhumu, gride buluşturmanın huzurunu yaşıyorum. Yaşamımda dengelerin yerini bulması için geçirmiş olduğum sarsıntıların şokunu atlattım. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, var gücümle akışa uyum sağlıyorum.