8 Mayıs 2014 Perşembe Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Sevgili Başak, güneş Boğa burcunda ve Jüpiterl"e güzel ilişki içinde bu seni fazlasıyla iyimser yapacaktır. Aşırı hamlelerden ve abartılı hareketlerden kaçınmalısın. Kalabalığa girmekten yeni simalar tanımaktan çekinmene gerek yok. Aksini yaptığın zamanlarda iş hayatınla ilgili büyük faydalar elde edebilirsin..
Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir..
Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. İnsanların zihninizi karıştırmasına izin vermeyin ve bu dönemde birlikte çalıştığınız insanlara karşı disiplinli davranın. Yasal olarak düzenleyeceğiniz belgelerle kendinizi garantiye alın. Yeteneklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bu dönemde, iş hayatının sorumluluklarını taşıyarak birlikte çalıştığınız kurum ve kişilere karşı da yansıtmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailevi problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu ilginizi belli bir mesafede tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Hoş olmayan bir konunun tarafı olmaya mecbur bırakılabilirsiniz.
Günün Olumlaması:Kendime yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmamı engellemesine izin vermiyorum. Kararlılıkla, inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.