Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1550

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1550
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, şansın sana küstüğünü düşünebilirsin. Düşüncelerin gayet makul. Eğilimlerin ise son derece normal. İleri görüş yeteneğine de diyecek yok fakat iki önemli eksiğin olabilir. Plan projelerini uygulamakta gecikiyorsun. Böylece istediğin hedefe yakınlaşamıyorsun. Bütün bu hataları en kısa zamanda gidermelisin.

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız..
Gökyüzü bugün, aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinizi anlamanızı sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

Günün Olumlaması:Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyorum. Akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.