Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1565

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, meslek hayatının bu devresinde çok uyanık ve son derece dikkatli davranmak durumundasın. Dost görünümlü arkadaşlarının etkisinde kalarak kolay kazanç yollarını tercih etmek gibi bir gaflete kapılmamalısın. Hak bildiğin yoldan ve samimiyetinden asla şaşırmamalısın. Bu yol seni her zaman başarıya götürecekir..

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor..
Gökyüzü duygusal konularda huzursuz bir ruh hali içinde olabileceğinize işaret etmekte. Ayrılık aşamasındaysanız ve mecburiyetlerden dolayı aynı evde bulunmak zorunda kalıyorsanız iki kere dikkatli olmalısınız. Kendinizi zarara uğratacak davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Aksi halde ciddi anlamda zor olaylarla karşılaşabilir ve tek başınıza mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. İş hayatınızda ise günlerdir yaşanan olumsuzluklar sona eriyor ve rahat bir nefes alarak olumlu gelişmelerle huzur buluyorsunuz. Bugün resmi evraklarınızla ilgili problemler yaşanabilir, bir evraklar ilgili panik yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda daha pratik ve düzenli olmanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması:Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu, bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor; hafifliyor ve huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü, zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Olumlu sonuçlar elde ediyor, büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.