8 Mayıs 2014 Perşembe Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sevgili Boğa, iyi niyetli davranışlarının karşılığını alabailirsin. Seni şimdiye kadar yanlış anlayanlar yanıldıklarını fark ederek af dileyebilirler. Onları bağışlamaktan çekinmemelisin. Senin gibi Venüs etkisindeki sevgiye değer veren birinin yapacağı da budur. Sevdiğinle birlikte olmak için fırsat kovalayabilirsin..
Merkür ve Güneş burcunuzda ilerlerken, Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz..
Gökyüzü bugün, eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak maddi sıkıntılara karşı tedbirli davranmanız için uyarıyor sizleri. Birlikte olduğunuz insanın iyi niyetinden faydalanmaya çalışan kişilere karşı tavrınızı belli etmelisiniz. Sevdiğiniz insanı da kendine daha fazla zarar verdirmemesi için uyarın. Birlikte hareket etmeyi başarıp kararlı tavırla içinde bulunduğu takdirde, gelebilecek her türlü zararın önüne geçebileceksiniz. İş hayatınızda ise hiçbir görüşmenizi ertelemeden hareket etmeli, her türlü görüş ve öneriyi dikkate alarak kararlar almalısınız.
Günün Olumlaması:Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu ve bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum, kimin düşmanım olduğunu biliyorum. Gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyorum. Yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla, huzurla nefes alıyorum. Görmediğim, göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.