8 Mayıs 2014 Perşembe Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Sevgili Koç, duygularını frenleyerek biraz daha mantığınla hareket etmeyi başaramadığında mükemmel bir fırsatı kaçırabilirsin. Aşk konusunda ki romantik değerlendirmelerin belki normal karşılanabilir ama iş konusunda yüzde yüz realist olmaya mecbursun. Herkesi de kendin gibi dürüst zannetmekten de vazgeçmelisin.
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz..
Gökyüzü bugün iş hayatınızın bir hayli önem kazandığına dikkat çekmekte. İşinin uzmanı kişilerden alacağınız öneri ve destekle kendinize olan güveninizi birleştirecek, önemli girişimler elde edecek ve gelen her şansı akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi anlamda da hızlı gelişmelerle ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Koç"lar, eski bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Korkmadan, aşkın rüzgarına kapılabilirsiniz. Kalp kırıklıklarınızı unutturacak ruh eşi, her an kalbinizin kapısından içeri girebilir. Evli Koç"lar ise eşinizden gelecek duygu dolu sözler ilişkinizi daha da kuvvetlendirecektir.
Günün Olumlaması:Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor. Ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime ve eşime sevdiklerime sarılıyorum