Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Tek Mesaj #1554

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1554
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bilinçaltınızda düşündüğünüz her şeyin, somut bir şekilde ortaya çıkarmak için, çeşitli alternatiflere sahipsiniz. Bugün, iş yaşantınızda duygusal yüklenmelere karşı kendinizi korumak zorunda kalabilirsiniz.. Görüşeceğiniz kişilerin, sizinle aynı fikirde olmayacakları için, size karşı tepki oluşturabilirler.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mantıklı düşünmek, işlerimizi planlamak ve yürürlüğe koymak zamanıdır. Neyin önemli neyin gereksiz ve neyin zaman alıcı olduğunu tespit edelim. Ona göre ilerleyelim. Bir teklifle karşılaştığımızda analiz edelim ve iyice düşünelim. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Bu haftanın bir başka önemli yanı, kafanızın içinde sorun yaratan bir durumla karşılaştığımızda hemen panik olmayalım. Bilakis soğukkanlılık, sizi rahatsız eden problemi kolayca çözmenizi sağlar.

PARA
5-11 Mayıs haftası: 6 ve 7 Mayıs tarihleri maddi konularda hem rahatlatıcı hem de belli bir akışı sağlayıcıdır. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yine geçen haftayı hatırlatıcı gözükmekte. Kendi bildiğimiz şekilde kararlar almak isteyeceğiz. Benim param, benim değerlerim demek yerine bizim kazancımız şeklinde düşünmekte yarar var. Ancak bu pek kolay olmayabilir. Kiminle ortaklaşa bir bölüşüm içindeysek, o kişinin baskın tavırlarıyla karşılaşabiliriz.
Sevgili Yengeç, bugün kendini kolayca ifade edebilirsin. Aşk hayatında ilginç olaylar olmakta. Daha anlayışlı ve kıskanç olmamak için dikkat etmelisin. Aradaki mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmalısın.. Sevdiklerine duygularını samimi biçimde açıklamalısın. İşinde fazla bir değişim yok. Bir haber alacak heyecanlanacaksın.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir..
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.

Günün Olumlaması:İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.