Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Tek Mesaj #1597

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1597
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çevresel ilişkilere çok önem vereceksiniz. Mantığınızı kullanabileceğiniz bir takım girişimciliğiniz ön plana çıkarken, fikirleriyle bağdaşabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Ay'ın bulunduğu konum,değişim konusunda dikkatli olmanızı isterken, kararlarınızda farklılıklar göstereceğinizi vurguluyor.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.
Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.