Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1569

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. Ay'ın kendi evinde olması, sizi daha evcil ve sevdiklerine bağlı bir kişi yapıyor. Evinizde dostlarınızı ve arkadaşlarınızı ağırlayabilir, onlarla birlikte ortak aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. İçinizdeki coşkuları çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Kilo problemlerine dikkat edin.


İŞ VE KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.


PARA
12-18 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.
Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.