Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #1569

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sevgili Kova, sahip olduğunuz genel burç özelliklerinin en önemlisi özveriden uzak ve kendini fazla düşünüyor önemsiyor olmandır. Kendine ait en ufak bir mahrumiyet ve fedakarlık yapmak istemiyorsun. Bu sıralarda bir hayli de inatçılığın üzerinde. Yalnız yaşayamayacağına göre artık biraz değişsen diyorum..Araştırma yaptığını konularda sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, derin düşünmenize neden olacaktır. İstediğiniz disiplini kurmak için gerekli donanıma sahipsiniz. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Ayrıntılar üzerinde durmalısınız..
Bugün önemli yatırımlar gerçekleştirmemelisiniz. Bankalar, vergi daireleri gibi resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların, ilişkiniz üzerinde kara bulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalısınız. Bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek, var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Kova"lar bugün rastlantılar aşk hayatınızı renklendirebilir.

Günün Olumlaması:Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın muhteşemliğinin farkına varıyorum. Sahip olduğum sağlık, sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi, kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyorum. Sevgimi, akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.