Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Tek Mesaj #1559

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1559
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sevgili Oğlak, bugün sizin için güzel bir gün olacak. Çalışmalarınız aldığınız verim sizi tatmin edebilir. Alacağın bir haber ya da talimatla hoşuna gitmese de bazı insanlarla konuşmak için bir yere gitmen icap edebilir. Bunu isteyerek yapamayacak olursan zevk gibi görme görev olarak düşün ve işin gereğini yapmaya çalış..Hızlı düşünüyor ve çabuk karar veriyorsunuz. Bazı işlerinizin ertelenmesine tahammülünüz olmadığı için, çevrenizi de bu konuda sıkıştırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde çekici tavırlarınızla partnerinizi etkileyeceksiniz. Kişisel cazibenizin yüksek olduğu bir gün. Sadece, sözlerinizi dikkatli kullanmalısınız..
İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermelisiniz. Düşüncelerinizde kararsızlıkların gölgesinin düşmesine izin vermemeniz gereken zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaptığınız işle ilgili baskı altında tutulduğunuz düşüncesi bocalamanıza neden olabilir. Enerjinizi sen-ben çekişmesi ile harcamak yerine, daha büyük amaçlar için harcamanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Sağlığınıza her zamankinden daha hassas davranmalısınız. Mikrobik enfeksiyonlara karşı bünyenizin hassas olduğu bir gündesiniz. Böyle bir durumda mutlaka uzman bir hekime danışmalısınız.

Günün Olumlaması:İç sesimin beni yönlendirmesine izin veriyorum. Sevgimi aklımla, sezgimi ruhumu birleştiriyorum. İnsani değerlerime sahip çıkıyor ve ilahi öğretileri kolaylıkla benimsiyor ve başarı ile uyguluyorum. Kavgalara bir son veriyor, çözüme odaklanıyor ve sabrımın yüksek mükafatı ile onurlandırılıyorum.