Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1577

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1577
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, Ay Neptün kavuşumundan ters etki almaktasın. Bu sebeple ruhsal açıdan karmakarışık duygular içinde olabilirsin. Kendini yorgun ve bıkkın da hissediyorsan kısa bir seyahat yapabilirsin. Bu geziden sonra hayatını değiştirecek kadar önemli bir haber alacaksın. Birkaç gün şaşkın şaşkın gezeceksin.Bugün, yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek, ve güzel konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Akıl almaya ihtiyacınız var..
İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi ve manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Korkmayın, her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler burçları ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken, sevginin hakim olduğu ilişkilerde ise aşkın gücü kazanacak.

Günün Olumlaması:Korkularımdan, kaygı ve tereddütlerimden tüm cesaretimle uzaklaşıyorum. Kimsenin beni benden almasına, beni bana yabancılaştırıp değerlerimden uzaklaştırmasına izin vermiyorum. İnançlarımdan aldığım güçle ayağa kalkıyorum. Dağılan kalbimin her bir parçasını aşkla toparlıyor, aşkla yeniden doğuyorum.