Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1647

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1647
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğa, genel olarak olaylar karşısında güçlü duran her türlü darbeye dayanıklı birisin ama şimdi kendini boş yere üzüyorsun. Endişelerinin hiçbiri korktuğun gibi gerçekleşmeyecek. Korktuğun durumlar ummadığın şekilde bitecek. Senden gizlenen bir haber ya da gelişme açığa çıkabilir. Kendini ifade ederken yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisin.Ay, sizin gibi toprak gurubu olan Oğlak'ta ilerliyor. Kuruntulu yönlerinizi daha da belirgin hale getirirken sizi sabit düşünmeye zorluyor. Olayları incelemeden karar vermek istemiyorsunuz. Önemli aşamalar içindesiniz. Bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.
Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek, bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek ve doğru kararlar alabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz, ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor, farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutarsız davranışlarına tepki vermeden beklemede kalın, iyi bir gözlem ve sabır size çok şey kazandıracaktır.

Günün Olumlaması:Gözlerimde 7 veren güllerinin yansıması, yüreğimde aşkın tüm coşkusu ile uyanıyorum yeni günün sabahına. Evrenin güzellikleri ile bütünleşiyorum. Var olmanın şükrü ile her anımı en güzelin hayrına değerlendiriyor, isteklerime aşkla erişiyorum.