Arama

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Öğretmenlere Doğum Günü Mesajları
MsXLabs.org
  • Bana okumayı yazmayı benim bir birey olmamı sağlayan sevgili Öğretmenim doğum Günün kutlu olsun.
  • Sizler sayesinde bilgiyi, hayatı öğrendik.Sizler sayesinde bilginin önemini anladık.İyiki varsınız nice senelere.
  • En güzel çiçekler bile sizlerin bizler gözündeki değerinin yanında sönük kalır..Öğretmenim doğum gününüz kutlu olsun.
  • Canım Öğretmenim iyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda oldunuz.Yeni yaşınız yeni güzellikler getirsin.
  • Böyle kıymetli günlerin anlamını siz öğrettiniz bana.. Nice Yıllara Öğretmenim.
  • Doğum gününüz özel bir gün bütün hayalleriniz gerçek olsun iyiki doğdunuz iyiki varsınız Öğretmenim.
  • Mutluluğunuz yağmurlar kadar çok.Acılarınız sabun kopükleri kadar geçiçi olsun.Nice senelere Öğretmenim.
  • Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel hediyeler özel insanlara verilir.Siz bu dünyadaki en özel insanlardan birisiniz doğum gününüz kutlu olsun Sevgili Öğretmenim.
  • Önemli günlerin önemli insanları her zaman Öğretmenlerdir.Öğretmenim Yeni Yaşınızı en içten dileklerimle kutlarım nice senelere.