22 Mayıs 2014 Perşembe Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)
Sevgili Balık, Merkür"ün sana etkisi pek de sevimli değil. O nedenle konuşmalarını dikkatli yapmalısın. Haberler gecikmeli gelebilir sabırlı olmalısın. Dostların senin iyiliğin için bazı tavsiyelerde bulunacak. Onlarla açıkça konuşmalısın. Aklına uymayan hiç bir isteğe olumlu cevap vermemelisin. Uzunca bir yolculuğu planlıyorsan hemen hazırlan..
Ay şu anda burcunuzun büyülü yıldızlarında sevgili Balıklar. Kozmik çevrenizde muhteşem bir gün. Cazibe, zarafet ve sihir saçıyorsunuz. İnsanların başını döndürmek için parmağınızı bile kıpırdatmanıza gerek yok. Öte yandan, bir sürü şey başarma enerjisiyle dolusunuz.
İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Onların yardımlarını da alabilirsiniz..
Gökyüzü iş ve aşk hayatınızda yaşanacak değişimlere dikkat çekmekte. Sürpriz bir terfi alabilir ya da bulunduğunuzdan farklı bir sektöre, oldukça iyi maddi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan, gelen şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliğinize katılacak bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Karmaşık bir ilişki içindeyseniz yaşanan gerginliklerle bir anda büyük bir telaşa neden olabilir. Zamanında bitirmediğiniz bir ilişkinin getirdiği sorunları zorlayıcı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması:Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek, beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konularda olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm bizim için gelişim, büyümek ve ortaklaşa hareket etmek anlamında kıymetlidir. İnsanlarla aranızda empati geliştirir. Halden, durumlardan anlarsınız. Sezgileriniz bir hayli yükselir ve zor mücadeleleri güce dönüştürebilirsiniz. Ufkunuzu geliştiren, size farklı bir pencereden hayatı ele almanızı sağlan mistik alanlarda gelişebilirsiniz.
İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Güneş-İkizler burcunda seyrine başlayacak. Yine çalışma hayatınızla ilgili konularda ev-ofis tarzı çalışmalar bir hayli yoğun olacak. İş alanınızda değişimler oluşabilir. Dil öğrenebilirsiniz. Eğitime ağırlık verebilirsiniz. Sağlık ve alternatif tıp kitapları, beslenme, elle yapılan işler de yine bu dönemde kendinizi geliştirme anlamında etkilidir.
PARA
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta itibariyle Mars geri hareketi sona eriyor. Böylece maddi konularda son aylarda düşündüğünüz fakat bir türlü karar veremediğiniz girişimleri şimdi bir daha gözden geçiriniz. Ancak benim tavsiyem iş ortaklığı gibi bir şey düşünüyorsanız lütfen çok dikkatli gözden geçiriniz. Mars güçlü bir pozisyonda değil. Maddi yatırım, krediyle borçlanma gibi meselelerde de dikkatli olunuz. Paranızı risk etmeyiniz.